Selle tatrapudru ajalugu on selline et... külla/ööseks tuli minujaoks üsna ootamatult üks lahe naisdj, kes fännab South Parki ja tegeleb eem hip-hop tantsimisega ja kes räägib naljakalt ent entusiastlikult eesti keelt, rahvuselt venelane. Kuid siiski eestlane.
Mul oli talle pakkuda ainult oma "kiireid" lemmikuid Konsumi sügavkülmikust: Paneeritud brokkolit ja paneeritud krabijalgu. (Ühed lemmikud on ka Muumi kalapulgad, aga nad on ikka liialt kallid...)
Natuke oli külmikus ka kookospiima ja millegipärast ube. Ja ainult tatar.
Aga inimestel kôhud tühjad ometi.
Okei, tegin siis tatraputru.
Paneeritud pallikesed ahju ja valmis.
Külaline oli üllatnunud: ta ei osta kunagi paneeritud asju, vaid ostab ainult saiapuru ja kütab ise paneeringu valmis. Milline pühendumus, arvan ma. Milline (veider) idee, arvas arvatavasti tema...
Tatraputru tegin nagu tatraputru ikka tehakse, aga lisasin viimases keemise staadiumis kookospiima (see oli allahindlusega, siis peab ju ostma!), ube ja miskit idamaist maitseainete segu (milles enamus on karri-kurkumi-punase pipra vms kooslus). Päris nämma kraam tuli. Külaline kiitis taevani. Jee :-)
Teen seda "putru" jätkuvalt ja tegin ka eelmisel nädalal "tervisekuu" raames aye.
Kunagi tuleb ka pilt.
No comments:
Post a Comment