Monday, November 30, 2015

Lihtne toit, mille kohta vöib öelda tervislik

Novembri lôpus, kui poelettidele ilmus massiliselt praekapsapurke, tekkis ka minul automaatselt praekapsa isu. Lähen selliste asjadega kergelt liistule. Praekapsamaaniast ja kodulähedal asuva Maxima konserviriiulil pakutavast toodangust inspireerituna on siin nüüd üks lihtne ja maitsev retsept:

Praekapsa-läätse salat
(Salat on selle kohta palju öeldud. Intelligentset nime toidule veel mötlen.)

Vaja läheb:

1) Konservläätsed
2) Praekapsas (soovitavalt Salvest)
3) Maitseained

Valmistamine:
Soovitavalt kollasele taldrikule vala konservist 1/4 läätsesid. Vastavalt soovile lisa külma/toatemeratuuril praekapsast. Sega. Kui sul juhtub mingisuguseid maitseaineid olema, näiteks igat sorti pipraid, siis lisa aga kombosse. Esmakordsel tegemisel siiski ei soovita maitsestada vaid mekkida mahedate läätsede ja hapuka kapsa hörku kooslust. 




No comments:

Post a Comment